Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Νέα πρωτοβουλία ανθρωπιάς από την Περιφέρεια Αττικής!

Θερμή συνεχίζει να είναι  η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής να
διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες, με στόχο ενίσχυση της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί από το Μάιο 2020 με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας.
Σήμερα ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο όπου οργανώνεται για δεύτερη φορά, διήμερη εθελοντική αιμοδοσία, σήμερα 11 και αύριο 12 Ιουλίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 02:00 το μεσημέρι. Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να επιβλέψει τη διαδικασία αλλά και συνομιλήσει με εθελοντές αιμοδότες.
Το αίμα θα διατεθεί στην Υπηρεσία  Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», το οποίο και παρέχει τον αναγκαίο εξοπλισμό και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αιμοδοσία.
Η δράση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το  «Όλοι Μαζί Μπορούμε», ενώ υποστηρίζεται από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΟΣΕΑ, την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, τον Αθηναϊκό Αθλητικό Σύλλογο Βύρωνα και τον Αθλητικό Όμιλο Φοινικέων. Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η ειδική συνεργάτης Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα 
Σε δηλώσεις του  Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και αφού ευχαρίστησε τον Αθηναϊκό Αθλητικό Σύλλογο Βύρωνα και τον Αθλητικό Όμιλο Φοινικέων για την παρουσία και τη συνδρομή τους, επισήμανε τα εξής:
«Η Περιφέρεια Αττικής για δεύτερη φορά, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, διοργανώνει εδώ στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, εθελοντική αιμοδοσία, με στόχο της δημιουργία Τράπεζας αίματος για την κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας. Θα ακολούθησε και τρίτη αιμοδοσία και σ΄αυτό το πλαίσιο απευθύνουμε κάλεσμα ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης σε όλους τους πολίτες. Η θερμή ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αυτή την «αλυσίδα» αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης.Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους και φορείς που είναι αρωγοί στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας μας. Επίσης ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου  κ. Αλέξη Αλεξόπουλο, καθώς και το Δ.Σ. για την παραχώρηση του χώρου στον οποίο θα διεξαχθεί για άλλη μια φορά η εθελοντική αιμοδοσία. Όλοι μαζί χτίζουμε μία συμμαχία αγάπης και προσφοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.