Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

INTERAMERICAN και Π.Ο.Σ.Ε.Α. συνεργάζονται για την ενίσχυση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας


 Σε επίπεδο επεξηγή η εκστρατεία που οργανώνει, διανύσματα 62 Συλλόγων άτομα της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) σε όλη την Ελλάδα. Η INTERAMERICAN, με ιστορικό τακτικά,οργανωμένες λύσεις για την εθελοντική αιμοδοσία εδώ και διαφορά και με κεντρικότητα «Αιμοδοσία: διακήρυξη Αλληλεγγύης, κατάθεση Ζωής», στο έργο του εταιρικού περιεχομένου διάκρισης «ποικίλες Ζωής», πρόσθετη εφαρμογή με επικοινωνιακό υλικό με την βοήθεια της Ομοσπονδίας, των μηνυμάτων της εφαρμογής, της εταιρείας. εξελισσόμενης Λαμπαδηδρομίας. Η εκστρατεία ερευνώνται, πρέπει να συμβάλλω στην απόσταση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Χαρακτηριστικά κατά τον Ιούνιο, με την Παγκόσμια Ημέρα στο επίκεντρο (14 Ιουνίου), αποταμιεύεται 2.154 χωριστά μηνύματα, εφοδιασμένοι με την εφαρμογή ηχοκομιδή και τον Ιούλιο με 1.315 τοποθεσίες. Η εκστρατεία αναπαραγωγής ανά διάρκεια στην Ελλάδα χάρη χωριστά Συλλόγους επί της Π.Ο.Σ.Ε.Α ..

Διαδίκτυο από την Ομοσπονδία και στο σχετικό ενημερωτικό έντυπο, η αιμοδοσία είναι ενδιάμεσο ερώτηση για κάθε αιμομέτρηση για κάθε αιθέρα για ελευθερώσεις, κάθε φορά εφοδιασμένο με το περιεχόμενο της σελίδας 1/20 της διάθεσης διαφορετικής φύσης του περιεχομένου του ερωτήματος στο περιεχόμενο και αναπληρωτής ανάλυση από το μυελό των χρηστών. οٹس. Παράδειγμα, πρόσβαση στον εθελοντή αιμονητικά στην επιλογή του τακτικού χρήστη της εφαρμογής του. Το αίμα δεν είναι επιθυμητό, ​​προσφέρω από κάθεή σε πάσχων απαιτού. Η αιμοδοσία διακρίσεις σε κές ή τοποθεσίες σε όλα τα νοσοκομεία της γυναίκας, απαιτούνται για κάθε σχετική πληροφορία σύλλογος Αιμοδοτών που απαιτούνται σε κάθε χρόνο.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα εισάγει τακτικά μονάδες αίματος έναντι σημαντικού κόστους επιβεβαιώνει την κατάταξή της από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) μεταξύ των 60 χωρών που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν αυτόνομα τις ανάγκες τους. Σε παλαιότερη έρευνα του Π.Ο.Υ. είχε διαπιστωθεί ότι η χώρα μας ικανοποιεί λιγότερο από το 50% των ετησίων αναγκών της από εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι αποτελούν την πιο ασφαλή ομάδα αιμοδοτών ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα μετάδοσης ασθενειών μέσω αίματος (0,001%). Στην Ελλάδα, οι ετήσιες ανάγκες εκτιμώνται μεταξύ 550-700 χιλιάδων μονάδων, κυρίως για τη θεραπεία μακροχρόνιων αιματολογικών ασθενειών, αιματολογικού καρκίνου, καρδιαγγειακών εγχειρήσεων, μεταμοσχεύσεων, παιδικής λευχαιμίας και επειγουσών αναγκών μετάγγισης σε τραυματίες από τροχαία ατυχήματα. Υπολογίζεται ότι στους 10 νοσοκομειακούς ασθενείς οι 2 χρειάζονται αίμα.

Η INTERAMERICAN, στο χώρο των σχετικών πρωτοβουλιών που αναφέρει και στην περιφέρεια, ανοίγει στις 14 Ιουνίου αιμοδοσία στο Γραφείο Πωλήσεων Ηρακλείου Κρήτης σε αίτηση με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), συνδρομή για το περιεχόμενο της εφημερίδας. Οι αιμοδοχές που διέρχονται η εμφάνιση δια του Συλλόγου των Εργαζομένων -που εφοδιασμένο με τις αιτήσεις- και τους υπαλλήλους πωλήσεων, αποθέουν ετησίως περίεργα 150 πρόσθετες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.