Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Νέες εκπομπές και αναδιοργάνωση του διαφημιστικού τμήματος


Η αναδιοργάνωση του διαφημιστικού τμήματος, με σκοπό την αύξηση των εσόδων, αποτελεί έναν από τους στόχους της διοίκησης του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων για το επόμενο διάστημα.

 Αυτό τονίζεται σε δελτίο τύπου του δήμου Ιωαννιτών, στο οποίο επισημαίνεται ότι το Δημοτικό Ραδιόφωνο βρίσκεται σε συνεχή

διαδικασία αναβάθμισης, με πιο σημαντικό βήμα την έγκριση του εσωτερικού κανονισμού, που αποτελούσε εκκρεμότητα από το 1989 και πλέον αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο θα είναι στη διάθεση και των επόμενων διοικήσεων.

Ως ένα ακόμη επίτευγμα παρουσιάζεται η αξιοποίηση του παλιού, παροπλισμένου εξοπλισμού. Τα μηχανήματα που στήριξαν τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, εκτίθενται στον προθάλαμο του ραδιοφώνου, σε έναν χώρο όπου ήδη έχουν επισκεφθεί πολλοί μαθητές της πόλης.
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα, αναφέρεται ότι τον τελευταίο έναν χρόνο προστέθηκαν δώδεκα εκπομπές, που καλύπτουν τον χώρο της εκκλησίας, του πολιτισμού, της παιδείας, του αθλητισμού, του θεάτρου και της μουσικής. Το επόμενο διάστημα θα προστεθούν δύο ακόμη εκπομπές, η μία με αντικείμενο θέματα υγείας και με έμφαση στην πανδημία και τα μέτρα πρόληψης, και η δεύτερη με αντικείμενο τη δωρεά οργάνων, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα του δήμου για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.
Επίσης, το Δημοτικό Ραδιόφωνο καλύπτει και μεταδίδει ζωντανά όλες τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, όπως και το σύνολο σχεδόν των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο.
«Η ενημέρωση παραμένει ο κεντρικός άξονας του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Ενημέρωση που αποτελεί γέφυρα με την τοπική κοινωνία αλλά με όλο τον κόσμο μέσω της εκπομπής στο ίντερνετ και της ιστοσελίδας. Το Δημοτικό Ραδιόφωνο δίνει βήμα σε όλους. Στις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, στους πολίτες, στους συλλόγους, στους φορείς και θα συνεχίσει με τις ίδιες αρχές να αποτελεί σημείο αναφοράς για την ενημέρωση και κοιτίδα πολιτισμού», αναφέρεται σχετικά.

https://www.agon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.