Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αιμοδοσία στους Αγίους Δέκα


 

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Δημαρχείου

Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στους Αγίου Δέκα στo πλαίσιo του προγράμματος #αιμοδοτούμε μαζί που υλοποιεί ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος "Αιματοκρήτης" σε συνεργασία

με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Δέκα, το Δήμο Γόρτυνας, τις ενορίες και άλλους τοπικούς φορείς όλης της Δημοτικής Ενότητας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Δημαρχείου από τις 10:00-13:30. 

Παράλληλα με την εθελοντική αιμοδοσία θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα για την δωρεά οργάνων, τη δωρεά μυελού των οστών και τη δωρεά ομφάλιου αίματος. 

Σε σχετική ανακοίνωση ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος "Αιματοκρήτης" αναφέρει: 

"Απευθύνουμε έκκληση στους εθελοντές αιμοδότες που μπορούν να δώσουν αίμα να προσέλθουν. Πρέπει να φορούν μάσκα, να έχουν μαζί τους την αιμοδοτική τους ταυτότητα ή το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και να έχουν πάρει ελαφρύ πρωινό. 

Ως αιμοδοτικός σύλλογος τονίζουμε την μεγάλη αναγκαιότητα να συνεχίσουν οι αιμοδότες  να δίνουν αίμα κανονικά (κάθε 3 μήνες οι άνδρες και κάθε 4 οι γυναίκες) διότι οι ανάγκες των πασχόντων παραμένουν μεγάλες. Ας μην περιμένουμε να δημιουργηθεί μεγαλύτερο έλλειμα σε αίμα και να φτάσουμε να αναζητούν εναγωνίως αίμα ασθενείς, οικογένειες και νοσοκομεία."

https://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.