Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ωνάσειο: Ένατη μεταμόσχευση καρδιάς για το 2023 - 218 από το 1995

Η πρόσφατη δωρεά μοσχεύματος καρδιάς από νεαρό δότη ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου δίνει ελπίδες για μια καλύτερη ζωή στον λήπτη του καρδιακού μοσχεύματος.

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το οποίο ευχαριστεί την οικογένεια του δότη για τη δωρεά του καρδιακού μοσχεύματος, όπως και το

ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό και τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο ασθενής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου μετά από μια τεχνικά απαιτητική επέμβαση λόγω του προηγούμενου ιατρικού ιστορικού του.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τους Καρδιοχειρουργούς του Β΄ Καρδιοχειρουργικού Τμήματος κ. Νεκτάριο Κογεράκη, Αναπληρωτή Διευθυντή, τον κ. Θεμιστοκλή Χαμογεωργάκη, Διευθυντή και την κα Αντιγόνη Κολιοπούλου, Επιμελήτρια Α’ και τους Αναισθησιολόγους κα Θεοφανή Αντωνίου, Συντονίστρια Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τομέα και Παναγιώτη Φτίκο, Επιμελητή Β’.

Πρόκειται για την ένατη επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς για το 2023 ενώ συνολικά το Πρόγραμμα Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου έχει πραγματοποιήσει 218 μεταμοσχεύσεις καρδιάς από την έναρξη του το 1995.

 https://www.cnn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.