Top News

Επείγουσα Αιμοδοσία για τον Αντώνη Γεδίκογλου

Υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα ομάδας 0+ για τον Γεδίκογλου Αντώνη, 28 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Δράμας.

Στοιχεία Αιμοδοσίας

  • Όνομα ασθενούς: Γεδίκογλου Αντώνης

  • Νοσοκομείο: Νοσοκομείο Δράμας

  • Κλινική: Δεν έχει αναφερθεί

  • Ομάδα αίματος: 0+

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: Δεν παρέχεται

Οι πολίτες που μπορούν να βοηθήσουν καλούνται να προσέλθουν άμεσα για αιμοδοσία. Είναι σημαντικό να αναφέρουν το όνομα του ασθενούς κατά την προσφορά τους, ώστε η βοήθειά τους να κατευθυνθεί σωστά.

Η κοινοποίηση του άρθρου μπορεί να σώσει μια ζωή – κοινοποιήστε για να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Post a Comment

Το dwrea-zois.gr σέβεται και προασπίζεται το δικαίωμα κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, διευκρινίζουμε ότι οι απόψεις αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους εκάστοτε χρήστες και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη δική μας θέση. Σας παρακαλούμε να διατηρείτε έναν ευπρεπή λόγο στις συζητήσεις σας.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

Νεότερη Παλαιότερη