Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Τα μέλη του Συλλόγου Αθλούμενων Νεφροπαθών, (Σ.Α.Ν.), έτρεξαν για ιερό σκοπό!

Με επιτυχία προσερώθηκε το 1ο Εικονική εκτέλεση της (ΑΟΝΜ) που απαιτούσε 29/11 - 5/12. Μια ιδέα του μεταμοσχεδιασμένη συναθλητής μας και μαραθωνοδρόμου Σήφη Τζουγανάκη.

Σκοπός του εικονικού τρεξίματος, να μεταφέρω παντού το δωμάτιο της Δωρεάς Οργάνων, τοποθεσίες διάσημων αθλητών μεγάλων αποθέματος

και μαραθωνίου, ιατρών, συμπληρικτών και μελών της αθλητικής φύσης των νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων. 

Ενατετερης προσεγγιστικής διαθεσιμότητας 1300 αιμοκαθαιρόμενοι αναζητήσεις σε αναμονής για μόνηυμα νεφρού.

Ακόμη συνάνθρωπος χρησιμοποιούμε τα χρώματα των λίχες λίστες διάθεσης για μοσχεύμα καρδιάς, πνεύμονα, πάγκρεας, ήπατος και μυελού των οστών.
Η χρήση του χρόνου και η πρόσβασηπόκλεισα στη διαθεσιμότητα ως επιστέγασμα στην εφαρμογή της ΑΟΝΜ για την επανάληψη του χρόνου που παρουσιάζουμε τον χρόνο Οκτώβριο κάθε φορά.

Το κεντρικό κέντρο της εικονικής εκτέλεσης είναι:

Στηρίζω και εγώ τη Δωρεά Οργάνων!

Ο Σύλλογος Αθλουδια Νεφροπαθών και οι αθλητές του, ως ιδρυτικά εξαρτήματα της ΑΟΝΜ, και στη ροή που αναζητούν τις ενέργειες που εμφανίστηκαν στην οθόνη διανυκτέρευσης των δωματίων Οργάνων, δεν απαιτούσαν να λείπει από την αίτηση.

Φυσικά οι αθλητές μας παρακίνησαν και φίλοι μας από τους χρόνους αθλήματα για το petanque να το κάνουμε διαμορφωμένο. Ο Νικόλας, ο Κωνσταντίνος, ο Μπενάρντ και ο Παναγιώτης από την Αθήνα, ο Βασίλης με τον γιό του από την Πάτρα, ο Γιάννης, ο Λουκάς, ο Γιώργος και ο Ηράκλειο συμμετείχαν στις προσεγγίσεις 3χλμ, 5χλμ και 10χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.