Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Στις 25 Σεπτεμβρίου η εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Ιάσονα Πανταζή

Με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων, από την ημέρα που ο ταλαντούχος Φαληριώτης αθλητής της υδατοσφαίρισης και του Α.Ο.Π.Φ.  Ιάσoνας  Πανταζής  έχασε την ζωή του σε  αυτοκινητιστικό  δυστύχημα, η  οικογένεια του, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, και οι φίλοι του, διοργανώνουν  εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη του, στέλνοντας το μήνυμα ότι για όλους εμάς, ο Ιάσoνας, πάντα θα ζει και πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Ο λόγος που η οικογένεια αλλά και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου αποφάσισαν  να πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία αντί μνημόσυνου, είναι γιατί ο Ιάσονας, πέρα της αθλητικής και φοιτητικής του ιδιότητας υπήρξε και εθελοντής αιμοδότης με έντονο το συναίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο του.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, από 10.00 έως 14.00, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ, σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου

Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και το αυστηρό πρωτόκολλο προστασίας από τον covid-19.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού των εθελοντών αιμοδοτών και τον περιορισμό της αναμονής, μπορούν να προγραμματισθούν έγκαιρα ραντεβού, στο τηλέφωνο 210 9839373 (καθημερινά από 8.00 έως 14.00).

Με συνοδοιπόρο στην κοινωνική μας αυτή δράση την μνήμη του Ιάσονα, η οποία θα μένει πάντα ζωντανή στις καρδιές μας, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος  και ο υπεύθυνος της δράσης,  Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Αρωγής & Υγείας  Γιάννης  Αρκουμάνης, προσκαλούν όλους όσους μπορούν, να ανταποκριθούν και να αιμοδοτήσουν, προσφέροντας στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.



 https://www.alimosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.