Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Η 15χρονη Ραφαέλα μας χρειάζεται περιμένοντας το «θαύμα» – Το μήνυμα του πατέρα στην κόρη του

Η περιπέτεια της Ραφαέλας ξεκίνησε από την ημέρα που γεννήθηκε με αποτέλεσμα εδώ και 15χρόνια να βιώνει ένα μεγάλο «Γολγοθά», αφού πάσχει από ηπατική ανεπάρκεια σε ποσοστό 80%.
Τις τελευταίες
45 μέρες, το ανήλικο κορίτσι, μαζί με τους γονείς του βρίσκεται στο Παλέρμο της Ιταλίας, σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση.
Στον Γαλατά Αρκαλοχωρίου, τα υπόλοιπα 3 παιδιά της οικογένειας, τα οποία και μένουν σε συγγενικό πρόσωπο, με τις ευχές όλων όσοι γνωρίζουν για την περιπέτεια της 15χρονης, να συντροφεύουν από την πρώτη στιγμή την οικογένεια των Κρητικών στην Ιταλική πόλη.   
«Είμαστε εδώ στο Παλέρμο μαζί με την Ραφαέλα και θα παραμείνουμε για όσο διάστημα χρειαστεί. Η κόρη μας από την πρώτη στιγμή γνωρίζει για την περιπέτεια που βιώνει και δεν το βάζει κάτω. Σε στιγμές μάλιστα που εμείς, θα τολμήσω να πω, ότι «λυγίζουμε», εκείνη μας στέλνει την θετική της ενέργεια και μας εμψυχώνει. Είναι λίγο κουρασμένη αλλά ψυχολογικά «κρατάει γερά», αναφέρει συγκινημένος ο πατέρας της 15χρονης κ. Τσικνάκης που μίλησε στο neakriti.gr.
Με δεδομένο ότι η Ραφαέλα είναι 15 ετών και μεταμοσχεύσεις σε ανήλικους δεν γίνονται στην Ελλάδα, η οικογένεια μετέβη στο Παλέρμο καθώς υπάρχει διακρατική συμφωνία  Ελλάδας και Ιταλίας για  αυτά τα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.