Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΟΛΥΜΠΙΟΝ: Η μεγαλύτερη και αρτιότερα εξοπλισμένη ιδιωτική μονάδα υγείας στη Δυτική Ελλάδα

Η Γενική Κλινική Πατρών της “ΟΛΥΜΠΙΟΝ Α.Ε.” είναι η μεγαλύτερη και αρτιότερα εξοπλισμένη ιδιωτική μονάδα υγείας στη Δυτική Ελλάδα. Στις εγκαταστάσεις της, λειτουργούν από το 2005, κλινικές και εξωτερικά ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και αντιμετωπίζονται υπεύθυνα και με ασφάλεια όλα τα
περιστατικά, προγραμματισμένα και έκτακτα, σε επίπεδο διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και η εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων στη διάγνωση και τη θεραπεία, καθιστούν την "ΟΛΥΜΠΙΟΝ" της Πάτρας μια υπερσύγχρονη Γενική Κλινική σε όλα τα επίπεδα, η οποία ξεχωρίζει στο χώρο της υγείας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, την άρτια κτηριακή υποδομή και για τον υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, η Γενική Κλινική "ΟΛΥΜΠΙΟΝ" διαθέτει ISO 9001 : 2015.
Στο πλαίσιο των ίδιων εγκαταστάσεων της Ιδιωτικής Γενικής Κλινικής "ΟΛΥΜΠΙΟΝ" στην Πάτρα, λειτουργούν επίσης, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που παρέχεται από την Εταιρεία Baxter και υπερσύγχρονο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, παρέχοντας υπηρεσίες σε Εξωτερικούς και Νοσηλευόμενους Ασθενείς.
Κέντρα “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” που λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και παρέχουν υπηρεσίες υγείας σε Έλληνες και Διεθνείς ασθενείς, είναι τα ακόλουθα:
olympion3aΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:
- Πάτρα
- Ιωάννινα
- Θεσσαλία
- Χανιά
Τα κέντρα αποκατάστασης της “ΟΛΥΜΠΙΟΝ”, προσφέρουν θεραπεία σε νοσηλευόμενους αλλά και εξωτερικούς ασθενείς. Παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες αποθεραπείας και αποκατάστασης σε άτομα με κινητικά και γνωστικά ελλείμματα (ημιπληγία, βαριά ημιπάρεση, παραπληγία, τετραπληγία, βαριά τετραπάρεση και βαριά παραπάρεση), τα οποία καθιστούν αδύνατη την ορθοστάτηση ή τη βάδιση ή προκαλούν προβλήματα κατάποσης, ομιλίας, επικοινωνίας, αναπνευστικής λειτουργίας, λειτουργίας των σφιγκτήρων, κ.λπ. και οδηγούν σε δυσκολία της αυτοεξυπηρέτησης του ασθενούς. Τα ανωτέρω ελλείμματα μπορεί να είναι αποτέλεσμα διαφόρων νευρολογικών παθήσεων, ορθοπεδικών επεμβάσεων, νευροχειρουργικών, καρδιοχειρουργικών και άλλων επεμβάσεων, πολυτραυματιών αλλά και παθήσεων του αναπνευστικού και του ερειστικού συστήματος .
Τα ΚΑΑ της “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς των ασθενών με ειδικά οχήματα για τη μεταφορά αναπηρικών αμαξιδίων καθώς και πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα.
www.olympion-rehab.com
Olympion1ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ:
- Πάτρα
- Ναύπακτος
- Αμαλιάδα
- Χανιά
Οι Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης της “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” παρέχουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε διάφορες τοποθεσίες σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διευκολύνουν Έλληνες
και Διεθνείς αιμοκαθαρόμενους.
Συνδυάζουν τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών, που παρέχεται από την Baxter Company, εξειδικευμένη στην τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου για νεφρική θεραπεία και έμπειρο προσωπικό. Οι διαθέσιμες επιλογές θεραπείας περιλαμβάνουν αιμοκάθαρση και on-line αιμοδιαδιήθηση.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΤΑΜΕΙΑ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, η Γενική Κλινική διατηρεί συνεργασίες, με όλες τις μεγάλες και γνωστές Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες, Ελληνικές και Διεθνείς.
Η Γενική Κλινική αλλά και όλα τα Κέντρα της "ΟΛΥΜΠΙΟΝ" βραβεύτηκαν το Δεκέμβριο του 2019 για τις υπηρεσίες τους στους Διεθνείς ασθενείς - "BEST PRACTICES IN MEDICAL TOURISM"
Επιπλέον, η Γενική Κλινική αλλά και όλα τα Κέντρα της “ΟΛΥΜΠΙΟΝ”, διαθέτουν σύμβαση με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς ασθενείς.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ/ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ
Παρέχονται σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο, υπηρεσίες ασθενοφόρου για επείγοντα ή μη επείγοντα περιστατικά, κατόπιν αιτήματος και μετά από συντονισμό με τη Γενική Κλινική ή το αντίστοιχο Κέντρο “ΟΛΥΜΠΙΟΝ”.
ΟΛΥΜΠΙΟΝ – Υπηρεσίες υγείας με κέντρο τον άνθρωπο
… το άλλο πρόσωπο της υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.