Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Η INTERAMERICAN χορηγός της εκστρατείας για την Εθελοντική Αιμοδοσία στη νησιωτική Ελλάδα

 Η εθελοντική αιμοδοσία στην INTERAMERICAN αποτελεί παράδοση δεκαετιών, αναδεικνύοντας την ευαισθησία για την υγεία και τη διάθεση αλληλεγγύης των εθελοντών εργαζομένων και συνεργατών της γι’ αυτή την «Κατάθεση Ζωής». Με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά, η εταιρεία υποστηρίζει και φέτος τον θεσμό της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που σκοπό έχει να αναδείξει το μήνυμα της αξίας της αιμοδοσίας. Επιπλέον, η  INTERAMERICAN είναι φέτος και οικονομικά χορηγός  της εκστρατείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στη νησιωτική Ελλάδα για την ενημέρωση των νησιωτών και την προβολή του εθελοντισμού στην αιμοδοσία.

Στιγμιότυπo από την Αφή της Φλόγας στη Λαμπαδηδρομία των Αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α., με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και λαμπαδηδρόμους. 

Η Αφή της «Φλόγας της Αγάπης» για τη 18η Λαμπαδηδρομία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και η INTERAMERICAN συνόδευσε τη φλόγα και τους 30 περίπου δικυκλιστές της Λέσχης Harley Davidson με 3 οχήματα Βοήθειας (2 οδικής και 1 ασθενοφόρο) στη διαδρομή από την αφετηρία - το Παναθηναϊκό Στάδιο μέχρι το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, τον πρώτο σταθμό της λαμπαδηδρομίας προς τιμήν του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

Η τελετή έναρξης  οργανώθηκε, με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής, στον Αρχαιολογικό χώρο των Στύλων του Ολυμπίου Διός, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, του Προέδρου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (E.KE.A.) Παναγιώτη Κατσίβελα, του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρος Αντώνη Αυγερινού, του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) Χρήστου Πρωτόπαπα και Εκπροσώπων Δημοσίων Αρχών και Υγειονομικών Υπηρεσιών. Η φλόγα θα περάσει από πολλές πόλεις της Ελλάδος και στις 11 Οκτωβρίου θα επιστρέψει στην Αθήνα για την τελετή λήξης, στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Στιγμηότυπο με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και και τους ανθρώπους της INTERAMERICAN Βοήθειας, που υποστήριξε και φέτος τη Λαμπαδηδρομία.

Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π .Ο.Σ.Ε.Α), ιδρύθηκε το 1987. Αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική μη Κερδοσκοπική Εθελοντική Οργάνωση για την Αιμοδοσία στην χώρα μας. Έχει μέλη της σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος, που προσπαθούν να μετατρέψουν τους αιμοδότες αναπλήρωσης σε τακτικούς εθελοντές αιμοδότες και αναπτύσσουν δράση συνεχούς ενημέρωσης του κοινού τόσο για την Εθελοντική Αιμοδοσία όσο και για τη Δωρεά Οργάνων και Ιστών Σώματος.


https://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.