Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Ναύπλιο: Τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία για το «Όραμα Ελπίδας»


 Ο Δήμος Ναυπλίου καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην τριήμερη αιμοδοσία που οργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου και ώρες 4 μ.μ. έως και 7 μ.μ., στο χώρο του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου στο Ναύπλιο.

Η ποσότητα του αίματος που θα συγκεντρωθεί πάντα με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων, γενικών και ειδικών, λόγω της πανδημίας του Covid-19, θα δοθεί για τις ανάγκες του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» υπό την καθοδήγηση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στο πλαίσιο της χρόνιας

και αγαστής συνεργασίας.

Όλοι όσοι έχουν τις βιολογικές, ιατρικές και ατομικές προϋποθέσεις οφείλουν να προσέλθουν στην μεγάλη αυτή εκστρατεία αγάπης και προσφοράς.


Στη σημασία αυτής τη προσπάθειας αναφέρθηκαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ναυπλίου, Παν. Λέτζος, και ο πρόεδρος του συλλόγου «Δεσμοί Αίματος», Δημ. Σελλής.

«Ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας, η ανάγκη για αίμα στην χώρα μας είναι αυξημένη και καλούμαστε όλοι να προσφέρουμε ζωή στους συνανθρώπους μας. Ο Δήμος δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και συμμετέχει διοργανώνοντας αιμοδοσίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα», τόνισαν χαρακτηριστικά.

https://www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.