Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ανακοίνωση του blog μας για τα φαινόμενα μετάδοσης του covid-19 ΚΑΙ σε ευπαθείς ομάδες (ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ)

 

Η κατάσταση στην χώρα μας με την πανδημία, έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Με σωστή τήρηση των μέτρων, όλο αυτό θα περάσει σύντομα. Δεν φτάνει ξέρετε, το ένθερμο χειροκρότημα στα μπαλκόνια, προς νοσηλευτές και γιατρούς. Χρειάζονται άλλου είδους βοήθεια και στήριξη. Ήδη απο την άνοιξη, υπάρχει το μήνυμα ''ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ''. Είδαμε την άνοιξη, την επιβολή του πρώτου lockdown, τότε, ωπ! Έμφανίστηκαν κατά χιλιάδες οι λάτρεις της άθλησης, του περιπάτου, αλλά και οι φιλόζωοι. Έσερναν τα καημένα τα ζωντανά, σε δρόμους, πλατείες και εξοχές για την...φυσική τους ανάγκη. Ήρθε το καλοκαίρι, άνοιξαν τα σύνορα, ήρθαν τουρίστες απο παντού, να απολαύσουν τις Ελληνικές παραλίες. Μαζί τους, ήρθε και ο κορονα'ι'ός. Και έτρεχαν οι ειδικοί, να μαζέψουν τα ασυμάζευτα. Κάπως έτσι, φτάσαμε  στα νέα μέτρα, σε νέους περιορισμούς, σε νέο lockdown. Ναι, lockdown. Δηλαδή, όλα κλειστά, και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κυκλοφορίας. Σε εποχή γενικής απαγόρευσης λοιπόν, βλέπουμε, συνοστισμό, μποντιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους και χρήση μάσκας, μόνο...για το πρόστιμο. 

Μέσα στον γενικό πληθυσμό, υπάρχουν και οι ευπαθείς ομάδες

Ξέρετε τι σημαίνει;

Ευπαθής ομάδα πληθυσμού, ειναι οι ηλικιωμένοι γονείς σας, οι παππούδες σας, συγγενείς και φίλοι με καρδιακά προβλήματα, αναπνευστικά προβλήματα, άνθρωποι που έχουν κάνει χημειοθεραπείες, ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο

ΔΕΝ έχει ΚΑΝΕΝΑΣ το δικαίωμα, για να κάνει την βόλτα του, τον περίπατο του, να βάλει σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή συνανθρώπων του! 

Σήμερα, 11 Νοεμβρίου με λύπη ενημερωθήκαμε, για τον θάνατο κάποιου νεφροπαθή, απο τον νομό Μαγνησίας. Ευχόμαστε καλό παράδεισο και θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του. Πρέπει να πειθαρχήσουμε για το καλό μας, για το καλό όλων! Αν κολλήσουμε και μεταφέρουμε τον ιό σε άλλον, εκθέτουμε σε κίνδυνο, πολλούς! ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. 

ΧΕΡΙΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ - ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ - ΜΑΣΚΕΣ ΦΟΡΑΜΕ ... ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.