Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικο event με μαγικά κόλπα από τον μάγο Danzel, στην Μ.Τ.Ν. του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, για τους μικρούς μας ήρωες

Ο Βαγγέλης Κυριάκος (Danzel) είναι μάγος και ζογκλέρ. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από πολύ νεαρή ηλικία ήρθε σε επαφή με τις τέχνες όπως η ζωγραφική, αγιογραφία, κόμιξ και οι τοιχογραφίες (graffiti).

Ως μάγος και ζογκλέρ, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2008 και από τότε μέχρι και σήμερα, έχει στο

ενεργητικό του αμέτρητες εμφανίσεις και παρουσιάσεις σε κορυφαία θέατρα, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ξενοδοχεία, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα, αίθουσες εκδηλώσεων, ιδιωτικές οικίες, κρουαζιερόπλοια, εκδηλώσεις δήμων - συλλόγων κλπ. (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Θέατρο Απόλλων Σύρου, Δελφινάριο, Grande Bretagne Hotel, Hilton Hotel, Divani Apollon Palace, Intercontinental, Korinthian Palace κλπ). Επίσης παραδίδει ομαδικά-ιδιαίτερα μαθήματα και σεμινάρια μαγείας και ζογκλερικών σε κοινό όλων των ηλικιών.

Mε τις εκπληκτικές και εντυπωσιακές παραστάσεις του, καθηλώνει και ταξιδεύει τους θεατές όλων των ηλικιών σ’ έναν ιδιαίτερο κόσμο, γεμάτο μυστήριο, αγωνία, συναισθήματα και με έντονο το στοιχείο του χιούμορ!

Είναι μέλος της Διεθνούς Αδελφότητας Μάγων (I.B.M.) και της Ακαδημίας Ταχυδακτυλουργών Ελλάδος. Πολύ μεγάλο είναι και το κοινωνικό του έργο, καθώς είναι πάντα πρόθυμος να προσφέρει αφιλοκερδώς τις μαγικές του παραστάσεις σε ειδικά σχολεία, κέντρα ΑΜΕΑ, ιδρύματα, νοσοκομεία, γηροκομεια, συλλόγους, κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και αστέγων και σε άλλες ευπαθείς ομάδες. Να τονίσουμε πως δέχθηκε την πρόταση μας, για ενα show, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Παίδων ''Αγλα'ί'α Κυριακού''.

Ο Βαγγέλης Κυριάκος (Danzel) είναι ενας ιδιαίτερος και επιτυχημένος καλλιτέχνης κορυφαίος στο είδος του, παρουσιάζοντας σύγχρονες ποιοτικές και καινοτόμες παραστάσεις υψηλού επιπέδου που ανανεώνονται διαρκώς καθώς η εξέλιξη και η δημιουργία για εκείνον είναι πολύ σημαντική. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και το απαράμιλλο πάθος που τον διακατέχει για την τέχνη της μαγείας και των ζογκλερικών, τον καθιστούν έναν σημαντικό, περιζήτητο και ξεχωριστό καλλιτέχνη.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.