Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

"Ο χαμός του παιδιού μου έδωσε ζωή σε άλλους"! Συγκλονίζει η μητέρα 22χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Σκέφτηκα μια μαμά που περιμένει μόσχευμα τη στιγμή που έχασα το δικό μου παιδί» είπε η Μαίρη Τζουλάκη

«Δεν υπάρχουν κατάλληλα λόγια για το πώς νιώθει μια μάνα όταν χάνει το παιδί της. Αλλά υπάρχουν κατάλληλες πράξεις στη μνήμη αυτών των παιδιών, για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον».

 Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε η Μαίρη Τζουλάκη. Μια γυναίκα που είδε τον γιο της να χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο πριν από λίγο καιρό και αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του, δίνοντας ελπίδα σε άλλους ανθρώπους.

«Σκέφτηκα μια μαμά που περιμένει μόσχευμα

τη στιγμή που έχασα το δικό μου παιδί. Το ίδιο πράγμα είναι και ο εθελοντισμός. Σε ολοκληρώνει σαν άνθρωπο. Είναι σαν να γεννάς που νιώθεις ότι ολοκληρώνεσαι. Γίνεται πιο δημιουργικός» είπε στο κανάλι CRETA και τόνισε πως δύο από τους ανθρώπους που έλαβαν τα όργανα του Αντώνη ήταν 10 χρόνια σε λίστα αναμονής. «Φανταστείτε τι χαρά και φως μπήκε στις ζωές αυτών των ανθρώπων με τον χαμό του παιδιού μου».

 Η Μαίρη Τζουλάκη και ο γιος της, Αντώνης συμμετείχαν στις εθελοντικές δράσεις του «Αιματοκρήτη» μοιράζοντας φυλλάδια για τη δωρεά οργάνων και την εθελοντική αιμοδοσία.

Η μητέρα του 22χρονου είναι εδώ και χρόνια εθελόντρια στο «Χαμόγελο του παιδιού» και τώρα περιμένει δει παιδιά να βρίσκουν ασφάλεια στο σπίτι που έχει δωρίσει ο θείος της στο «Χαμόγελο του παιδιού» στη μνήμη του αδικοχαμένου Αντώνη.

Θυμίζουμε ότι ο 22χρονος Αντώνης είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης 22 Αυγούστου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο.

https://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.