Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Εθελοντική αιμοδοσία στην Αλικαρνασσό


Στην αίθουσα της Ενορίας του Αγίου Νικολάου θα γίνονται πλέον οι αιμοδοσίες που διοργανώνει ο "Αιματοκρήτης" στην Αλικαρνασσό σταθερά κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα το απόγευμα με παράλληλη συγκέντρωση τροφίμων για το συσσίτιο της εκκλησίας.

Το πρόγραμμα ξεκινά αύριο Τετάρτη 5 Αυγούστου από τις 16:30-19:30 για να βοηθήσει στις μεγάλες ανάγκες

αίματος που υπάρχουν σε όλη τη χώρα. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και τα σχολεία της περιοχής και την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

 "Αιματοκρήτης" θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τον πατέρα Κωνσταντίνο Πετρογιάννη όπως και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την παραχώρηση της αίθουσας και τη στήριξη της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας.
 
Αίμα μπορεί να δώσει κάθε υγιής ενήλικας από 18-65 ετών. Πρέπει να είναι πάνω από 50 κιλά, να αισθάνεται καλά την ημέρα της αιμοδοσίας και να έχουν περάσει 2.5 ώρες από το μεσημεριανό φαγητό. Κάθε αιμοδότης πρέπει να έχει μαζί του την κάρτα αιμοδότη ή το ΑΜΚΑ και την αστυνομική του ταυτότητα. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας. 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.