Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ελαμπντελαουί: Θα κάνει μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων από την αδερφή του

Tην περασμένη Πρωτοχρονιά ήταν πρωταγωνιστής σε ένα θλιβερό συμβάν, καθώς ένα πυροτέχνημα έσκασε στο χέρι του με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα στην όραση του. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Γαλατασαράι, με τον γιατρό της τούρκικης ομάδας να τονίζει ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει τα χειρουργεία για την αποκατάσταση της όρασης του και την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα ο Γενέρ Ίντζε τόνισε ότι ο Νορβηγός αμυντικός

, θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων από την αδερφή του τον επόμενο μήνα, ενώ θα δώσει κανονικά το παρών στο επερχόμενο φιλικό του Ολυμπιακού με την Γαλατασαράι, το οποίο θα διεξαχθεί προς τιμήν του. Μάλιστα η αναμέτρηση με την τούρκικη ομάδα θα είναι η πρόβα τζεναράλε των Ερυθρόλευκων πριν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

Δείτε αναλυτικά όσα ανάφερε ο γιατρός της Γαλατασαράι

«Έκανε μια σειρά επεμβάσεων μέχρι τώρα. Έκανε επίσης πιο εξειδικευμένες εγχειρήσεις στις ΗΠΑ. Τώρα βρίσκεται στα δύο τελευταία στάδια. Θα κάνει στο μάτι μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων από την αδερφή του τον επόμενο μήνα. Θα είναι πολύ σημαντικά χειρουργεία.

Βλέπει στο 100% από το άλλο μάτι. Νομίζω ότι θα είναι ακόμη καλύτερα μετά και τη νέα εγχείρηση. Αν αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη, θα τον δούμε και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους. Θα τον πάρουμε μαζί μας στο φιλικό με τον Ολυμπιακό. Το ζήτησε ο Φατίχ Τερίμ»

https://www.gargalianoionline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.