Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Κρήτη: Δωρεά οργάνων από την οικογένεια του 31χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από καβγά με ανήλικο



Σε μια πράξη αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και μεγαλείου ψυχής προχώρησε η οικογένεια του 31χρονου που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου μετά από 
καβγά που είχε με ανήλικο στη Σητεία.


Ο νεαρός άνδρας, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, έδωσε σκληρή μάχη για οκτώ μέρες, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με τους συγγενείς του να αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα του αγαπημένου τους και να δώσουν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.
Σύμφωνα με πληροφορίεςτου cretapost.gr γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να δοθούν το ήπαρ, η καρδιά, τα νεφρά και οι πνεύμονες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Απριλίου όταν ο 31χρονος έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ καβγάδισε με έναν 17χρονο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ανήλικος για να τον αποφύγει τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα χτυπώντας στο κεφάλι.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να τον μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας Σητείας και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ. Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της νύχτας, δεν άντεξε και κατέληξε.


Ελεύθερος με όρους ο 17χρονος

Ο 17χρονος μετά το περιστατικό του τραυματισμού είχε συλληφθεί από τις αρχές και είχε οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας του είχε ασκήσει ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Πλέον η δικογραφία θα συμπληρωθεί με την τραγική αυτή κατάληξη του 31χρονου και αναμένεται ο 17χρονος να ξανακληθεί από τις ανακριτικές αρχές.

 https://www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.