Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Σούλα Σαββίδου: Η δική μου προσωπική ιστορία

 Η δική μου ιστορία ξεκινάει αρκετά χρόνια πίσω όταν ήμουν 11 χρόνων. Το θυμάμαι σαν σήμερα, στο μάθημα της γυμναστικής με έπιασε ένας πόνος πίσω δεξιά και με μουδιάσε το πόδι μου. Η μανούλα μου είχε έναν έρωτα με τους γιατρούς και κατευθείαν πήγαμε για αιματολογικές...Με το που είδε τα αποτελέσματα ο παιδίατρος μας, μας είπε: Πηγαίνετε κατευθείαν Ιπποκράτειο, οι τιμές της κρεατινίνης και της ουρίας είναι ανεβασμενες.

Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε τα πήγαινε έλα διότι δεν ήμασταν από Θεσσαλονίκη...Αυτό κράτησε 5 χρόνια, με βιοψία, εισαγωγές με τις βδομάδες στο νοσοκομείο, εξετάσεις, εξετάσεις και πάλι εξετάσεις. Το συμπέρασμα;;;ΧΝΑ είπαν τότε οι γιατροί έτσι ξαφνικά..Μέσα σε αυτά τα χρόνια μπορεί να αναλογιστεί κανείς το χάσιμο από το σχολείο, τα παιχνίδια, τις δίαιτες και τα χάπια για να κρατήσουμε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα και ότι άλλο συνεπάγεται για ένα παιδί 11 με 16 ετών. Αλλά δεν το βάζαμε κάτω όλη η οικογένεια!!! Έτσι λοιπόν, μια μέρα σε επίσκεψη στον γιατρό μου ακούμε τα εξής λόγια: Η Σούλα θα πρέπει να κάνει μεταμόσχευση ή αιμοκάθαρση γιατί η κρεατινίνη έχει φτάσει στο 5.9 και η ουρία 280 αν τα θυμάμαι καλά...Ξεκινήσαν κατευθείαν τον έλεγχο και για να μην τα πολυλογώ, η μανούλα μου, ο ήρωας της ζωής μου, μου έδωσε για δεύτερη φορά πνοή. Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα γιατί είχα περιορισμό στη διατροφή μου και στην επαφή μου με κόσμο, αλλα έχουν περάσει δόξα τω Θεώ 15 χρόνια μεταμοσχευμενη (με διάφορα θέματα, αλλά όχι με το μόσχευμα μου, Φτου Φτου). Μέσα σε αυτά τα χρόνια δυστυχώς γεύτηκαμε σαν οικογένεια και της αδερφής μου την περιπέτεια με τους νεφρούς της, αλλά είναι και αυτή καλά, μετά από μεγάλα κύματα και φουρτούνες χάρη στον θείο μας εδώ και 6 χρόνια και έχει αποκτήσει μια κορούλα 1.5 ετων είναι, ο φύλακας άγγελος μου).
Θέλω να κλείσω λέγοντας πως είμαι καλά και έχω ένα παλικαρακι ενός έτους... Ο Θεός και η δύναμη που έχουμε μέσα μας δεν αφήνουν κανένα!!!Εύχομαι όλοι να είμαστε καλά!!Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στις ζωές σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To dwrea-zois.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.